Image
Her   får   du   høj   kvalificeret   træning,   med   anatomisk   forståelse   med   et   osteopatisk   syn.

Hos Pilates and More undervises bl.a. i Pilates på måtte m/u redskaber, Pilates på Reformermaskiner, Pilates på Tower/Wall Units og Pilates i  Mobilefit-stigerne (TRX).. Der ud over undervises også udenfor, direkte på Bellevue Strand samt på Sundet. "Ja, du læste rigtigt"  Pilates and More har fra midt april til september åbent i sommerfilialen i Arne Jacobsens gamle omklædningslokaler, direkte på den nordlige del af Bellevue Strand. Hele sommeren har du mulighed for at træne Pilates på måtter på land hver tirsdag kl 7.30 til 8.40. Du kan også træne Stand Up Paddle (SUP) på hold med instruktør samt du kan træne SUP-Pilates/Yoga/Fitness på et Sup board på vandet med instruktør.

Pernille   ejer   og   driver   Pilates and More   siden   3.   Januar   2015.

Læs mere om Pernille her ved at klikke på ikonet...

Stine Kjær Pilgaard

Stine er uddannet Hatha og Vinyasa Flow yogalærer med undervisningserfaring fra blandt andet Reebok Pilates i Kolding

Stine er netop flyttet til Charlottenlund efter 8 måneder som frivillig i Spanien  et ophold hvor hun blandt andet underviste i yoga på en surf- og yogacamp.

Før det underviste Stine i 1,5 år i Kolding i både Flow og Hatha, først i Fitness World og siden i House of Pilates.

Stine er certificeret yogainstruktør, udannet ved Fitness World med 100 timers teacher training og Reiki Healer. Stine har desuden 10 års erfaring med yoga som egen praksis og en god kropsforståelse gennem min træning, dans og erfaring som kropsbehandler.

Stine underviser i stræk hos PilatesandMore.dk