Image
STAND UP PADDLE (SUP) PILATES:

Du har måske set Stand Up Paddle (SUP) eller SUP yoga i Caribien eller ved middelhavslandene, og drømt om at prøve det selv. Så kan vi glæde dig med, at SUP Pilates på Bellevue strand er en del af sommerens program. Du får en grundig instruktion inden træningen. SUP Pilates foregår ved lavt vand, og hvor du kan bunde, hvis du er så uheldig at falde i vandet. Træningen består af enkle Pilates måtte-øvelser, kombineret med puls/fitness og yoga inspireret stræk. Dagens øvelser vil desuden være afpasset bølgerne og vejret. Prisen for SUP Pilates er 185 kr. pr undervisningstime (inkl. board, padel og anker) Hvis du deltager med dig eget board, er prisen 95 kr. pr undervisningstime (tilmeldingen skal da ske via mail) SUP Pilates foregår ved Bellevue strand, den nordlige del. Der ud over kan du booke følgende special timer: Stand Up Paddle Ture Stand Up Paddle Privat undervisning á 2 timer Sportsklub samarbejde Events, firma events og meget mere. Ring og få en sludder med os. Krav: Du skal kunne svømme og have et sundt hjerte. Ved dårligt vejr, så flyttes dagens Bellevue hold til studiet i Ordrup.

PILATES PÅ MÅTTE:

Vi finder måtterne frem og dyrker Pilates på Bellevue strand. Her vil der være fokus på at få brugt bevægeapparatet og styrket Core-muskulaturen. Selv på en kold sommerdag vil der være strandtræning med gode øvelser, som holder os varme og i vigør. Hvis det regner o.lign. flyttes træningen dog til studiet på  Hyldegårdsvej 56.
Alle kan være med til Pilates, og vi sørger for, at du får en god workout i kombination med frisk havluft.

Pilates for sportsfolk og motionister:

Kombiner dine sportsaktiviteter med Pilates og opnå endnu bedre resultater på andre sportsområder, som du dyrker. Det er kendt, at Pilates kan styrke din Core, øge fleksibiliteten og styrken, hvilket gør dine sportspræstationer endnu bedre. Vi bruger bl.a. håndvægte i træningen.
Du er velkommen til træningen uanset, om du er motionist eller ihærdig sportsudøver. Pilates for sportsfolk og motionister foregår også på Bellevue strand. Vi har måtter, så du møder blot op i sportstøj.
Efter træningen kan du jo svømme en tur i havet, og løbe eller cykle hjem.

MOBILEFIT (TRX):

Du har sikkert hørt en del om TRX militær træning. MobileFit er den danske udgave af TRX og er produceret af tre garvede frømænd. MobileFit er både pulstræning og funktionel styrketræning hvor coren er i centrum.
Når du er til MobileFit på Bellevue strand, så foregår træningen i hængende stiger, og du kan nyde den hårde træning i kombination med den friske natur.
Alle voksne, uanset kondition og alder, kan være med.

BELLEVUE SOMMER TRÆNING PÅ STRANDEN

I perioden maj-september vil der være sommertræning på Bellevue. Kombiner en tur på stranden med enten morgentræning eller sen eftermiddagstræning.
Der er intet skønnere end udsigten over vandet, og hvorfor ikke nyde den smukke udsigt sammen med god træning på Bellevue strand.
Hvor foregår Bellevue sommertræning? De hvide bygninger, som er Arne Jacobsens fredede omklædningskabiner. Beliggende på Bellevue strand nord.
Ved regn og pålandsvind, så flyttes træningen til Pilates and More, Hyldegårdsvej 56, 2920 Charlottenlund. Hold øje med ændringer vedr. dagens træning på holdplanen.

Image
Image
Image
Image