Image
måttehold

Måttehold

Når du deltager på et Pilates måttehold, så foregår træningen på måtter. Med udgangspunkt i Joseph Pilates øvelser, så undervises der i old School Pilates krydret med et moderne twist. Her træner du din krop via egen kropsvægt.

Der vil til tider indgå rekvisitter som Magic Circle, foamroller, håndvægte og bolde, som alle er med til at give træningen en ekstra dimension.

Undervisningen foregår på små hold med max 7 personer, så der bliver givet den personlige træning med fokus på hver deltager. Holdene er et mix af både mænd og kvinder, bortset fra tirsdage kl. 17.15 hvor det kun er damer og Mandage kl. 18.45 hvor det kun er herrer.

Du afgør selv hvor intens din træning skal være, og der er plads til både hård træning med sved på panden og en blødere Pilates.

Pilates måttehold består af både nybegyndere og øvede, her er plads til alle. Din instruktør vil sørge for at udfordre på forskellige niveauer. Der lægges ingen pres på nogen og vi har en fantastisk sjov og hyggelig atmosfære.
Advarsel: man kan godt blive lidt afhængig af vores holdtræning!

Køb og reserver her

Springboardhold

Et springboard er en plade med tal på, fjedre, håndtag og fodstropper og en fast monteret barre og en løshængende barrer. Alt det løshængende kan justeres så fjedrene giver
netop den modstand der passer til din styrke og dit træningsniveau.


Det smarte ved at træne med Springboard er, at du bruger fjedrenes modstand til at styrke og
stabilisere alle muskler i kroppen.

Fjedrene giver modstand begge veje, både når du strækker dem, og når du langsomt slipper igen.
På den måde giver det dobbelt effekt til din træning.


Stropperne og håndtagene på Springboards bruges også til at støtte og stabiliserer dine
bevægelser, så du kan lave øvelser, som du ellers har svært ved at udføre. På den måde giver træning med Springboard lange, smukke og smidige muskler, og du får trænet
alle muskler i kroppen.
Og så er det både sjov og inspirerende træning.

Det er svært at uddybe alle de fordele der er ved pilates med Springboard, så derfor er alle
måttehold lavet om til Springboardhold i hele februar – til samme pris som måtteholdene plejer at koste.