Medlemsniveau skift

Du har valgt medlemskabet Guidede Pilates trænings video.

Velkommen!

Tak for dit køb. Nu kan du træne så ofte du har lyst til 26 trænings videoer.

Du bedes følge og udføre den korte INTRODUKTIONS video først under alle omstændigheder. Det vil give dig et bedre forståelse samt kendskab til nogle af mine ofte brugte teknikker. De fleste af videoerne er optagelser fra LIVE online træninger.

Efter tilmelding behøver du hverken tænke på udløbsdato eller fornyelse af dit abonnement. Betalingen kører automatisk via dit betalingskort. bemærk!! du har ingen bindingsperiode. Du betaler blot den måned du er i og skriver en opsigelsesmail eller afmelder tilmeldingen inden dit nye betalingsmåned starter på ny.  "Nul binding, fordi jeg ka' kun vil have tilfredse kunder"

Træningerne er "åbent hold" d.v.s. at træningerne er for alle niveauer. I videoerne vil jeg fortælle dig hvad du kan gøre i de enkelte øvelser, hvis du for eksempel ønsker at øge intensiteten eller mindske intensiteten. Dermed er det dejligt selv justerende og lidt op til én selv om man ønsker hård eller mild træning.

Har du skader eller besvær som kræver ekstra hensyn bedes du konsultere din læge.

Træningen er på eget ansvar.

Jeg håber at du vil træne flittigt og at du vil mærke velvære i din krop.

Kærligst Pernille

Prisen for medlemskab er DKK 89,00 pr. Måned .


Kontooplysninger Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Faktureringsadresse

Betalingsinformation Vi accepterer Visa og Mastercard


Medlemskab - Servicevilkår

OPSIGELSE OG BINDING

 • §1 Medlemskab
  Et medlemskab er personligt og individuelt. Et medlemskab må ikke videredistribueres eller vises i større forsamlinger/ til tredjepart og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan Pilates and More til hver en tid ophæve dit abonnement uden varsel. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til Pilates and More via en fortrolig mail til info@pilatesandmore.dk.
 • §2 Medlemsbetingelser
  Pilates and More kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 14 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive varslet via e-mail.
 • §3 Varighed/Medlemskab
  Der er her tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte medlemskaber.
 • §4 Opsigelse
  Opsigelse af et medlemskab skal ske via e-mail til Pilates and More på info@pilatesandmore.dk inden fornyelsesdatoen. Opsigelsen af abonnementet vil betyde at det udløbe automatisk, når den periode udløber, som der er betalt for.
 • §5 Prisændringer
  Pilates and More forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet via e-mail til medlemmer senest 14 dage før fornyelsen af abonnementet træder i kraft.