PILATES BASIC

Pilates Basic på måtter

Når du deltager på et Pilates måttehold, så foregår træningen på måtter. Med udgangspunkt i Joseph Pilates øvelser, så undervises der i old School Pilates krydret med et moderne twist. Du vil lære de mest basale Pilates øvelser og teknikker som du forhåbentligt vil tage med i din hverdag. Træningen vil give dig indre styrke og udholdenhed. Styrke din holdning og du vil føle dig løftet og lettet efter hver time.

Her træner du din krop via egen kropsvægt. Der vil til tider indgå rekvisitter som Magic Circle, foamroller, håndvægte og bolde, som alle er med til at give træningen en ekstra dimension.

Undervisningen foregår på små hold med maks 8 personer, så der bliver givet den personlige træning med fokus på hver deltager. Holdene er et miks af både mænd og kvinder.

Du afgør selv hvor intens din træning skal være, og der er plads til både hård træning med sved på panden og en blødere Pilates.

Pilates måttehold består af både nybegyndere og øvede, her er plads til alle. Din instruktør vil sørge for at udfordre dig. Der lægges ingen pres på nogen og vi har en fantastisk sjov og hyggelig atmosfære.
Advarsel: man kan godt blive lidt afhængig af vores holdtræning!

Vi er en del af Pilates forening Danmark

Pilates and More // Hyldegårdsvej 56 Charlottenlund // Telefon: 60 96 11 10 // Mail: info@pilatesandmore.dk