REFORMER PILATES

HVORFOR  VÆLGE  REFORMER,  TOWER  OG  JUMP BOARD  TRÆNING ?

Reformer pilates er kontrolleret Pilates træning på en Reformer med eller uden Tower og Jump Board apparater. Det er fokuseret og udfordrende Pilates træning med max 4 deltagere pr. hold, så der er god tid til hver enkelt kunde. Her er ingen høj musik, men derimod lyden af reformerens fjedre når du arbejder, din vejrtræning og instruktørens guidering. Tower er et tilsat tårn med vedhængende fjedre i hvor ved du kan træne yderligere avancerede øvelser og bl.a. genoptræning. Jump Board  en polstret platform der tilkobles Reformeren. Jump Board er en sikker og sjov måde at træne pulstræning på. Du løber, hopper eller springer...LIGGENDE! “Vægtløs” pulstræning. Alle disse 3 Pilates apparater er "sladderhanke" til instruktøren, når du træner. Træner du ikke korrekt/med rette muskelsæt, "ja" så "sladrer" apparatet. Det kræver selvfølgelig at instruktøren er uddannet rigtigt og længe nok, til at kunne "læse" apparatet!! Al træningen er skønsom for led og nørdet træning.

Til Pilates reformer træning er der fokus på styrke, kropskontrol og muskelopbygning indefra og ud. Vi kommer helt ind og styrker de små dybe stabiliserende muskler, som giver en stærk core og rank holdning.

Hele kroppen bliver rørt og du har det dejligt bagefter. Ind imellem vil der også blive trænet på et Tower, med øvelser som bl.a. armsprings og legsprings.

REFORMER/TOWER klasser hos Pilates and more er nørdet træning. Vi er kun 4 personer på hold, så du får stor opmærksomhed fra instruktøren. "Du kan ikke gemme dig" - skrives med et smil.

På de små 4-mandshold fokuserer vi meget på korrekt udførelse af øvelserne. Vi nørder i dybden.

Ved kontinuerlig træning vil du opnå en indre styrke og udholdenhed. Lange "slanke" muskler. Synlige muskeldefineringer på kroppen. Øget mobilitet. Bedre velvære med øget lungekapacitet og  mange flere individuelle forbedringer og aha-oplevelser.

Tilmeld/opret dig ved at klikke på holdplanen

Torsdage klokken 07.45


 

 

Vi er en del af Pilates forening Danmark

Pilates and More // Hyldegårdsvej 56 Charlottenlund // Telefon: 60 96 11 10 // Mail: info@pilatesandmore.dk