REFORMER PILATES

Book dit forløb nederst på siden

HVORFOR  VÆLGE  REFORMER  OG  TOWER  TRÆNING ?

Reformer pilates er kontrolleret Pilates træning på en Reformer med eller uden Tower apparater. Det er fokuseret og udfordrende Pilates træning med max 4 deltagere pr. hold, så der er god tid til hver enkelt kunde. Her er ingen høj musik, men derimod lyden af reformerens fjedre når du arbejder, din vejrtræning og instruktørens undervisning.

Til Pilates reformer træning er der fokus på styrke, kropskontrol og muskelopbygning indefra og ud. Vi kommer helt ind og styrker de små dybe stabiliserende muskler, som giver en stærk core og rank holdning.

Hele kroppen bliver rørt og du har det dejligt bagefter. Ind imellem vil der også blive trænet på et Tower, med øvelser som bl.a. armsprings og legsprings.

REFORMER/TOWER klasser hos Pilates and more er klassisk relateret. Vi er kun 4 personer på hold, så du får stor opmærksomhed fra instruktøren. "Du kan ikke gemme dig" - skrives med et smil.

På de små 4-mandshold fokuserer vi meget på korrekt udførelse af øvelserne. Vi nørder i dybden.

Ved kontinuerlig træning vil du opnå en indre styrke og udholdenhed. Lange "slanke" muskler. Synlige muskeldefineringer på kroppen. Øget mobilitet. Bedre velvære med øget lungekapacitet og  mange fler individuelle forbedringer og aha-oplevelser.

OBS!
Du skal have kendskab til Reformer, god kropsbevidsthed eller træne en enetime, inden du kan komme på Reformer hold
.

Tilmeld dig et forløb

Onsdag klokken 07.00

Onsdag klokken 08.00

Torsdag klokken 17.10

Vi er en del af Pilates forening Danmark

Pilates and More // Hyldegårdsvej 56 Charlottenlund // Telefon: 60 96 11 10 // Mail: info@pilatesandmore.dk