MÅTTE / SPRINGBOARD

Måtte træning

Når du deltager på et Pilates måttehold, så foregår træningen på måtter. Med udgangspunkt i Joseph Pilates øvelser, så undervises der i old School Pilates krydret med et moderne twist. Her træner du din krop via egen kropsvægt.

Der vil til tider indgå rekvisitter som Magic Circle, foamroller, håndvægte og bolde, som alle er med til at give træningen en ekstra dimension.

Undervisningen foregår på små hold med maks 8 personer, så der bliver givet den personlige træning med fokus på hver deltager. Holdene er et miks af både mænd og kvinder.

Du afgør selv hvor intens din træning skal være, og der er plads til både hård træning med sved på panden og en blødere Pilates.

Pilates måttehold består af både nybegyndere og øvede, her er plads til alle. Din instruktør vil sørge for at udfordre på forskellige niveauer. Der lægges ingen pres på nogen og vi har en fantastisk sjov og hyggelig atmosfære.
Advarsel: man kan godt blive lidt afhængig af vores holdtræning!

Pilates springboard træning

Til pilates springboard trænning, benyttes et springboard der er en plade med tal på, fjedre, håndtag og fodstropper og en fast monteret barre og en løshængende barrer. Alt det løshængende kan justeres så fjedrene giver netop den modstand der passer til din styrke og dit træningsniveau.

Det smarte ved at pilates springboard træning er, at du bruger fjedrenes modstand til at styrke og
stabilisere alle muskler i kroppen.

Fjedrene giver modstand begge veje, både når du strækker dem, og når du langsomt slipper igen.
På den måde giver det dobbelt effekt til din træning.

Stropperne og håndtagene på Springboards bruges også til at støtte og stabiliserer dine
bevægelser, så du kan lave øvelser, som du ellers har svært ved at udføre. På den måde giver træning med Springboard lange, smukke og smidige muskler, og du får trænet
alle muskler i kroppen.
Og så er det både sjov og inspirerende træning.

Vi er en del af Pilates forening Danmark

Pilates and More // Hyldegårdsvej 56 Charlottenlund // Telefon: 60 96 11 10 // Mail: info@pilatesandmore.dk