UDENDØRS  TRÆNING

Vi holder til på smukke Bellevue Strand Park

 unikt og rustikt udendørs studio i Arne Jacobsens gamle kamtakkede bygning med direkte udsigt til Øresund.

Du kan træne udendørs:

 • Beach Pilates på måtter
 • Puls&Styrke i stiger(TRX) med Pilates teknik
 • Kettlebell med Pilates teknik (pt. kun på enetimer)
Image
Image

Image
Pilates and more mobilefit

STAND UP PADDLE

GRUPPE/FIRMA EVENTS- SÆSONAFHÆNGIGT

SUP - PILATES/YOGA/FITNESS

SUP Pilates ved Bellevue strand Park kan du booke til en event. Måske er I en venne-inde gruppe, en familie eller firma som ønsker en tur eller en træning på SUP board. Du kan booke en korte eller længere tur. Du får en grundig instruktion, på land, inden træningen til vands.

Træningen vil altid være inklusiv et board, padel, leash og redningsvest. Du er velkommen til at deltage med dit eget board og padel for reduceret pris.

Selve SUP-Pilates træningen eller den træning du ønsker, foregår  ved lavt vand ca. 1,5m,  hvor du kan bunde, hvis du er så uheldig at falde i vandet. Træningen består af enkle Pilates måtte-øvelser, kombineret med puls/fitness ved meget varmt vejr og stille vand og/eller yoga inspireret stræk. Dagens øvelser vil være afpasset bølgerne og vejret.

SUP-Pilates/Yoga/Fitness vil vare omkring 1t15min. med sjov og ballade på boardet så længe ud i sensommeren, som vejret tillader. EVENTS varer og koster eftersom hvad man ønsker skal ske.

Skulle vejret skifte mod 4-5m/s pålandsvind eller torden/kraftig regn afbrydes SUP og eventet vil bliver flyttet  til  inde-studiet på land.

Alle dine ejendele kan henstilles indenfor i lokalet imens du træner og evt. tager dig et forfrisket hav-dyp inden-/efter. Vi har fælles omklædning i lokalet. Der findes en kold offentlig bruser og toiletter på stranden

Medbring tøj til vejrforholdet fx. badetøj, løbetøj og evt. en vindjakke (ikke bomuld da det suger meget vand), Håndklæde, en vandflaske til at tage med på boardet, solcreme, solbriller med snor i og måske en hat.

Er du ikke til event med derimod gerne til en enkelt SUP-klasse, vil disse i sjældne tilfælde  blive KORTFRISTET annonceret på facebook gruppen. Kortfristetheden er pga. vejrets hurtige ændringer. Eftersom vi er ved Sundet kan vind og vejr skifte kortfristet, hvilket gør det vanskeligt at forudbooke og planlægge en dag og tidspunkt. Hold derfor ekstra godt øje med facebooksiden.

ImageImageImage
Image

KRAV TIL SUP: Du skal kunne svømme, kunne høre og have et sundt hjerte og du må ikke lide af angst.

AFLYSNING: Events kan aflyses kortfristet pga. vejret og du vil have din tur tilgode til en anden event eller anden træning på stranden så vel som i trænings studiet.


Udfyld kontaktformularen og skriv dine ønsker.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Indtast venligst dit telefonnummer

  Emne

  [Jeg ønsker at blive kontaktet vedrørende et venne/firma Sup pilates & yoga forløb]

  Din besked

  Denne formular er beskyttet af Google reCAPTCHA. Googles Privatlivs politik og Service aftale er under anvendelse, for at hold vores kommunikation sikker.

  Vi er en del af Pilates forening Danmark

  Pilates and More // Hyldegårdsvej 56 Charlottenlund // Telefon: 60 96 11 10 // Mail: info@pilatesandmore.dk