UDENDØRS  TRÆNING

Udendørs, kan du tæne;

Beach Pilates  (sæsonafhængigt)

Mobilefit-Puls-Pilates i hængende stiger (trx) hele året

SUP-Pilates-events (sæsonafhængigt)

Vi holder til på Bellevue Strand Park

Image

Tag din måtte med og  kom og dyrk lækker Pilates, i vores ude studie, på den smukke Bellevue strand. Her vil der være fokus på at få brugt bevægeapparatet og styrket Core-muskulaturen.

Du vil opleve en professionel og meget effektiv Pilates træning med dyb og udførlig guidens og hands-on.  Her vil du opleve en anden Pilates end du kan få i Fitnescentre eller på store hold! Her vil du mærke "what life is all about" 🙂

 Selv på en kold sommerdag vil der være strandtræning med gode øvelser, som holder os varme og i vigør.

Alle kan være med til Pilates, og vi sørger for, at du får en effektiv træning i kombination med frisk havluft.

Vand og te serveres før og efter timen.

DET PRAKTISKE:

STED: Udendørs Bellevue Strand (nordlige ende) i trelænget atriumgård. Ved kraftig pålandsvind flytter vi evt. ud på bademolen eller op på taget, for at undgå sandfygning. Indenfor i studiet e også en mulighed.

FORHOLD: Strandsand og rå bygninger. Nærliggende toilet og kold fælles bruser på stranden. Hav. Fælles omklædningsrum. Henstilling af tasker og værdier, på et tørt sted, indenfor. Udendørs træning og nydelse.

PÅKLÆDNING:Medbring tøj til vejrforholdet, solcreme, solbriller og måske en cap/hat. Træningssko der kan tåle sand.

PARKERING: Gratis parkering ved Klampenborg station og bag ved Bellevue Teater.

Image


Puls-Pilates i hængende stiger (trx)


Image
Image

Denne træningsform er en utrolig god til at styrke din kop samt mentalitet. Med Pilates øvelser i hængende bevægende stiger styrker og stabiliserer du dine led og stabiliserende dybtliggende muskler. Styrke og udholdenhed øges fra fringrer til fødder.  Det er en krævende  træning som indeholder kontrollerede styrke øvelser i hængende MobileFit stiger og på måtte, med den effektive og dybdegående Pilates teknik. Få indre styrke, udholdenhed og flot stolt holdning samt mærkbare resultater især rundt om og i bækkenet. 

Niveau 1 er meget lidt puls øvelser.

Niveau 2 er med flere puls øvelser.

DET FÅR DU:

 • Højt kvalificeret træning v/træner Pernille M. Olsen.
 • Opvarmning og træning
 • Cardio (puls) og styrke
 • Træningsteknik og guide/motivation
 • Afsluttende stræk/afspænding
 • Rummeligt træningsfællesskab
 • Hav og naturs lyde under hele træningen
 • Et dyp i á hav til de friske.

DET PRAKTISKE:

STED: Udendørs Bellevue Strand (nordlige ende) i trelænget atriumgård.

FORHOLD: Strandsand og rå bygninger. Nærliggende toilet og kold bruser på stranden. Hav. Fælles omklædningsrum. Henstilling af tasker og værdier på et tørt sted, indenfor. Udendørs træning.

PÅKLÆDNING: Efter vejrforholdene. Træningssko der kan tåle sand.

PARKERING: Gratis parkering ved Klampenborg station og bag ved Bellevue Teater.


STAND UP PADDLE

GRUPPE/FIRMA EVENTS

SUP - PILATES/YOGA/FITNESS

ImageImageImageImage
Image

KRAV TIL SUP: Du skal kunne svømme, høre og have et sundt hjerte og du må ikke lide af angst.

AFLYSNING: Events kan aflyses kortfristet pga. vejret og du vil have din tur tilgode til en anden event eller anden træning på stranden så vel som i trænings studiet.

FØLG FB GRUPPEN for hurtige beskeder om ture og eller aflysninger af SUP

SUP Pilates ved Bellevue strand Park kan du booke til en event. Måske er I en venne-inde gruppe, en familie eller firma som ønsker en tur eller en træning på SUP board. Du kan booke en korte eller længere tur. Du får en grundig instruktion, på land, inden træningen til vands.

Træningen vil altid være inklusiv et board, padel, leash og redningsvest. Du er velkommen til at deltage med dit eget board og padel for reduceret pris.

Selve SUP-Pilates træningen eller den træning du ønsker, foregår  ved lavt vand ca. 1,5m,  hvor du kan bunde, hvis du er så uheldig at falde i vandet. Træningen består af enkle Pilates måtte-øvelser, kombineret med puls/fitness ved meget varmt vejr og stille vand og/eller yoga inspireret stræk. Dagens øvelser vil være afpasset bølgerne og vejret.

SUP-Pilates/Yoga/Fitness vil vare omkring 1t15min. med sjov og ballade på boardet så længe ud i sensommeren, som vejret tillader. EVENTS varer og koster eftersom hvad man ønsker skal ske.

Skulle vejret skifte mod 4-5m/s pålandsvind eller torden/kraftig regn afbrydes SUP og eventet vil bliver flyttet  til  inde-studiet på land.

Alle dine ejendele kan henstilles indenfor i lokalet imens du træner og evt. tager dig et forfrisket hav-dyp inden-/efter. Vi har fælles omklædning i lokalet. Der findes en kold offentlig bruser og toiletter på stranden

Medbring tøj til vejrforholdet fx. badetøj, løbetøj og evt. en vindjakke (ikke bomuld da det suger meget vand), Håndklæde, en vandflaske til at tage med på boardet, solcreme, solbriller med snor i og måske en hat.

Er du ikke til event med derimod gerne til en enkelt SUP-klasse, vil disse i sjældne tilfælde  blive KORTFRISTET annonceret på facebook gruppen. Kortfristetheden er pga. vejrets hurtige ændringer. Eftersom vi er ved Sundet kan vind og vejr skifte kortfristet, hvilket gør det vanskeligt at forudbooke og planlægge en dag og tidspunkt. Hold derfor ekstra godt øje med facebooksiden.

Udfyld kontaktformularen - så finder vi en tid til dig.

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Indtast venligst dit telefonnummer

  Emne

  [Jeg ønsker at blive kontaktet vedrørende et venne/firma Sup pilates & yoga forløb]

  Din besked

  Denne formular er beskyttet af Google reCAPTCHA. Googles Privatlivs politik og Service aftale er under anvendelse, for at hold vores kommunikation sikker.

  Vi er en del af Pilates forening Danmark

  Pilates and More // Hyldegårdsvej 56 Charlottenlund // Telefon: 60 96 11 10 // Mail: info@pilatesandmore.dk