Jeg får mange efterspørgsler på diverse redskaber og hjælpemidler hvilke jeg selv bruger i studierne og hjemme.

Derfor denne “shop” side hvor jeg henviser  dig direkte til producenten/produktet, af de mest efterspurgte lækkerier, via et #ad-link.

Jeg håber at du vil bruge disse link flittigt eller måske dele med andre interesserede.

Justerbar kettlebell fra 4-14 kg. Pladsbesparende og hurtigt vægtskifte. Jeg er rigtig glad for min kettlebell og bruger den regelmæssigt selv og udfordrer mine kunder. Jeg er især glad for fordybningen i kuglen, så den ligger godt på armen. #ad.

Redondo bold 22cmØ. Denne bløde bold bruger jeg rigtig gerne på mine hold. Det er både sjov og hård træning. Det bedste er at den træner din balance og dine dybt liggende stabiliserende muskler. #ad.

Foam rulle 90 cm Denne medium bløde rulle har jeg haft og brugte rigtig gerne på mine hold. Det er både til sjov og hård træning. Det bedste er at den træner din balance og dine dybt liggende stabiliserende muskler. Der er ingen grænser for meget denne rulle kan bruges til. #ad.

Massage rulle af træ. 40 cm. Denne dejlige rulle er vældig populær hos mine kunder. Den gør “ond godt” som man siger på norsk. God til massage, blodcirkulation, cellulite m.m. #ad.