Pilates på Springboard

PernilleStandard

Springboard hos Pilatesandmore

Drømmer du om trimmede og smidige muskler, en stærk ryg og mave, og masser af sjov når du træner. Så har vi det helt rigtige til dig. Vi har nemlig fået Springboards, som gør din pilatestræning meget sjovere og mere effektiv. Læs her hvad du kan få ud af Springboardtræning.

Et springboard er en plade med fjedre, håndtag og fodstropper, som kan justeres så fjedrene giver netop den modstand der passer til din styrke og dit træningsniveau.

Det smarte ved at træne med Springboard er, at du bruger fjedrenes modstand til at styrke og stabilisere alle muskler i kroppen.

Fjedrene giver modstand begge veje, både når du strækker dem, og når du langsomt slipper igen. På den måde giver det dobbelt effekt til din træning.

Stropperne og håndtagene på Springboards bruges også til at støtte og stabiliserer dine bevægelser, så du kan lave øvelser, som du ellers har svært ved at udføre.

På den måde giver træning med Springboard lange, smukke og smidige muskler, og du får trænet alle muskler i kroppen.

Og så er det både sjov og inspirerende træning.

Det er svært at uddybe alle de fordele der er ved pilates med Springboard, så derfor er alle måttehold lavet om til Springboardhold i hele februar – til samme pris som måtteholdene plejer at koste.