SUP PILATES/YOGA

SUP - Pilates/Yoga

 

SUP - står for Stand Up Paddle.

STAND UP PADDLE PILATES/YOGA/FITNESS EVENTS

SUP-Pilates/Yoga vil vare omkring 1t15min. med sjov og ballade på boardet så længe ud i sensommeren, som vejret tillader. EVENTS varer og koster eftersom hvad man ønsker skal ske.

Skulle vejret skifte mod 5m/s pålandsvind eller torden/styrtregn afbrydes SUP og fortsætter på land med sjov træning i Mobilefit (TRX) eller træning/afspænding/stræk på måtter.

SUP-klasser vil blive KORTFRISTET annonceret på facebookgruppen og her oven over. Kortfristetheden er pga. vejret. Eftersom vi er ved Sundet kan vind og vejr skifte kortfristet, hvilket gør det vanskeligt at forudbooke en dag og tidspunkt. Hold derfor ekstra godt øje med denne side og facebooksiden samt instagram, da vi vil annoncere events på disse forum.

SUPPilates/Yoga/Fitness

SUP Pilates på Bellevue strand er en del af sommerens program. Du får en grundig instruktion, på land, inden træningen til vands.

SUP Pilates foregår ved lavt vand ca. 1,5m,  hvor du kan bunde, hvis du er så uheldig at falde i vandet. Træningen består af enkle Pilates måtte-øvelser, kombineret med puls/fitness ved meget varmt vejr og stille vand og/eller yoga inspireret stræk. Dagens øvelser vil være afpasset bølgerne og vejret.

 Træningen vil altid være inklusiv et board, padel og et anker. Du er velkommen til at deltage med dit eget board og padel for reduceret pris.

Alle dine ejendele kan henstilles indenfor i lokalet imens du træner og evt. tager dig et forfrisket hav-dyp inden-/efter timen.

Vi har fælles omklædning i lokalet. Der findes en kølig offentlig bruser og toiletter på stranden

Medbring tøj til vejrforholdet fx. badetøj, løbetøj og evt. en vindjakke (ikke bomuld da det suger meget vand), Håndklæde, en vandflaske til at tage med på boardet, solcreme, solbriller og måske en cap/hat

FIRMA/CLUB/VENNE EVENTS:

Ring og lad os tale om dine ønsker.

Du kan også booke følgende specialtimer:

  • Stand Up Paddle Ture
  • Stand Up Paddle Privat
  • Sportsklub samarbejde
  • Events, firma events
  • m. m.

Krav: Du skal kunne svømme, høre og have et sundt hjerte og du må ikke lide af angst.

AFLYSNING: Events kan aflyses kortfristet pga. vejret og du vil have din tur tilgode til en anden event eller anden træning på stranden så vel som i træningsstudiet.