SUP – PILATES/YOGA/FITNESS

PernilleStandard

STAND UP PADDLE PILATES/YOGA/FITNESS

Pilatesandmore.dk tilbyder dig Stand Up Paddle ture – SUP og ture med træning ‘on board’ – SUP pilates. Vi har et dejligt klubhus på Bellevue Strand, hvor vi altid starter ud fra.

Træning on board er et mix af øvelser, hvor du udfordres til at udføre øvelser på paddle boardet på Sundet. Træningen tilpasses naturligvis vejrforholdene. Er Sundet uroligt afpasses øvelserne med liggende/siddende, rolige øvelser, hvorimod hvis Sundet er roligt vil vi lave øvelser fra hele repertoiret bl.a. med knælende/stående øvelser som udfordrer din balance.

Har du noget der skal tages særligt hensyn til, er det vigtigt at du informere os om det i forbindelse med din tilmelding.

Vi har stor respekt for havets kræfter og tager de fornødne forholdsregler for at give dig den bedst mulige oplevelse samt passe på miljøet.

Stand Up Paddel (SUP) er en af verdens mest hurtigtvoksende sport. Pilates and More har afholdt SUP Pilates de sidste 3 år fra Bellevue Strand.

Vil du mærke balsam for dit sind, total zen og være i et med havets beroligende værdier, så skal du holde øje med Pilates and More’s holdplan eller facebook begivenheder. holdplan eller facebook begivenheder.

Vejrforholdet er afgørende for hvorvidt vi gennemfører det planlagte SUP ture og SUP Pilates. Derfor udbyder vi dig begivenheden med kort varsel (ca. 1-3 dage før) og med risiko for kortfristet aflysning ved vejr skift der ikke egner sig til undervisning på Sundet.

Her ser du hele vores program for Sommertræning

Video fra Skærtorsdags SUP tur t/r Bellevue strand og Møllekroen