Medlemsniveau skift

Du har valgt medlemskabet Guidede afspændingslydfiler.

Velkommen

Nu kan du lytte til 7 forskellig, korte og længere afspændings meditationer og komme helt ned i gear. Der kommer løbende nye lydfiler til.

Tillad dig at lytte så ofte du kan. Du fortjener det og den veludhvilet ro du kan opnå.

Brug altid høretelefoner for at få den bedste lyd.

Efter tilmelding behøver du hverken tænke på udløbsdato eller fornyelse af dit abonnement. Betalingen kører automatisk via dit betalingskort

Bemærk!! du har ingen bindingsperiode. Du betaler blot den måned du er i og skriver en opsigelsesmail eller afmelder tilmeldingen inden dit nye betalingsmåned starter på ny. 

"Nul binding, fordi jeg ka'  kun vil have tilfredse kunder"

 

 

Prisen for medlemskab er DKK 29,00 pr. Måned .


Kontooplysninger Har du allerede en konto? Log ind her

EFTERLAD DETTE BLANK

Faktureringsadresse

Betalingsinformation We accept all major credit cards


Medlemskab - Servicevilkår

OPSIGELSE OG BINDING

 • §1 Medlemskab
  Et medlemskab er personligt og individuelt. Et medlemskab må ikke videredistribueres eller vises i større forsamlinger/ til tredjepart og må ikke benyttes af andre. I tvivlstilfælde kan Pilates and More til hver en tid ophæve dit abonnement uden varsel. Ændring i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankkonto skal meddeles til Pilates and More via en fortrolig mail til info@pilatesandmore.dk.
 • §2 Medlemsbetingelser
  Pilates and More kan ændre medlemsbetingelserne med et varsel på 14 dage. I tilfælde af ændring vil disse blive varslet via e-mail.
 • §3 Varighed/Medlemskab
  Der er her tale om et løbende medlemskab, der fortsætter indtil det opsiges af én af parterne i henhold til §4. Uanset årsag gives der hverken hel eller delvis refusion af forudbetalte medlemskaber.
 • §4 Opsigelse
  Opsigelse af et medlemskab skal ske via e-mail til Pilates and More på info@pilatesandmore.dk inden fornyelsesdatoen. Opsigelsen af abonnementet vil betyde at det udløbe automatisk, når den periode udløber, som der er betalt for.
 • §5 Prisændringer
  Pilates and More forbeholder sig ret til at foretage prisændringer. Sådanne vil blive varslet via e-mail til medlemmer senest 14 dage før fornyelsen af abonnementet træder i kraft.