TRÆNINGSFORLØB FOR HERRER

PernilleStandard

TRÆNING FOR HERRER

MANDAGE KL. 18.45 TIL 19.45

Træningen er designet til dig med stivhed og evt. irritationer i skulder og ryg.  Den den træningsform jeg anvender vil give dig bedre kropskontrol og mere smidighed. Træningen vil lære dig gode og naturlige bevægemønstre og højst sandsynligt lindre dine eventuelle smerter.

I træningen indgår Pilates som er styrketræning indefra og ud og smidigheds- og mobilitetstræning. En rigtig god kombination af gode “ingredienser” for en voksen og moden herrekrop.

HVORDAN  OPRETTER  JEG  MIG  OG  KØBER ?

Din underviser er Pernille, som har trænet sig ud af rygsmerter ved hjælp af Pilates og idag er fri for at tage stærk smertestillende medicin.

Deltagerne siger…;

“Hej Pernille

Timerne er gode for mig, fordi jeg får en rigtig givtig ”rundtur” med hele kroppen, giver god læring med lille hold og fordi du har en dejlig entusiastisk tilgang.

Og tak for ros, det er dejligt at du kan se det rykker for mig.”

~Svend Ulrik

” Mine badmintonvenner kaldte Pilates for tøsegymnastik men nu hvor mine rygsmerter er væsentlig reducerede og smidigheden forbedret betydeligt, ja så er de frække bemærkninger forstummet og flere af dem er også gået igang.
Pernille er god til at tilpasse instruktionen til de gamle sportsskader som jeg har og nu kan jeg ikke forestille mig en uge uden  Pernille’s ekspertise”

~Mogens K

HVAD SKAL JEG TAGE PÅ?

Kom i stræk/træningstøj og (helst anti skrid) strømper.