SEN SOMMER FORLØB

PernilleStandard

PILATES OG AFSPÆNDING – TIRSDAGE KL. 9.00

Forløbet foregår i ude studiet på smukke Bellevue Strand med havblik og “zen” til sindet. Med overdækning ved regn.

En god styrke samt god mobilitet, gør en forskel for kvaliteten af vores krops bevægelser, i hverdagen. Når du øger din mobilitet, gør du det lettere for dig selv at udføre dagligdagens gøremål og du mindsker samtidig skadesrisiko, for eksempel når eller hvis du træner styrke i andre træningsformer.

Med dette hold vil du opnå indre styrke igennem varierede Pilates øvelser, som referere til hverdagens bevægelser. Sammen vil vi komme det meste af kroppen igennem og træningen vil bestå af en blanding mellem styrkeøvelser og mobilitetsøvelser. Afslutningsvis vil vil bruge 10-15 min. på afspænding.

Træningen vil foregå, på din egen medbragte måtte, med egen kropsvægt. Medbring tøj afhængigt af vejret. Toiletter er til stede.

START af forløb: 24 august kl. 9.00

SLUT af forløb: 21 september kl. 9.55


REFORMER / JUMP BOARD FORLØB – TORSDAGE KL. 17.00

PRIS: TILBUD kr. 1059,00 (normalt kr. 1225,00)

SEMI PRIVAT – REFORMER FORLØB MED KUN 4 DELTAGERE.

Reformer & Jumpboard pilates er kontrolleret Pilates træning på en Reformer med eller uden Tower og Jump Board apparater. Det er fokuseret og udfordrende Pilates træning med max 4 deltagere pr. hold, så der er god tid til hver enkelt kunde. Her er ingen høj musik, men derimod lyden af reformerens fjedre når du arbejder, din vejrtræning og instruktørens guidering. Til Pilates reformer træning er der fokus på styrke, kropskontrol og muskelopbygning indefra og ud. Vi kommer helt ind og styrker de små dybe stabiliserende muskler, som giver en stærk core og rank holdning.

START af forløb: 26 august kl. 17.00

SLUT af forløb: 23 september kl. 17.50


UDENDØRS PILATES NIVEAU 2 – I MOBILEFIT STIGER – MANDAGE kl. 18.30

PRIS: TILBUD kr. 1099,00 (normalt kr. 1345,00)

MobileFit niveau 2
Træningen i MobileFit level 2. Dette træningsforløb vil udfordre dig på puls, styrke og udholdenhed. Intens styrketræning i hængende stiger. Du bliver guidet og korrigeret med Pernilles skarpe blik. Under puls- og styrketræningen vil den kontrollerede Pilates teknik altid være i fokus – det er vigtigt med et stærkt og solidt fundament at “bygge” på!

En effektiv træning af både store og særligt små, dybe, stabiliserende muskler som bl.a. støtter op om leddene, giver balance og stolt holdning. Reparerer og forebygger.

Anstrengelserne giver puls og velvære – hvis DU vil! – Det er let at modificere øvelserne i MobileFit stigerne, hvis du får brug for op- eller nedjusteringer i din træning.

Udendørs træning

Medbring: Egen træningsmåtte og træningstøj, der passer til vejret.

DET FÅR DU:

Højt kvalificeret træning
Opvarmning og grundig træning
Træningsteknik til eventuel skader/skavanker.
Guide, motivation og hands-on korrektur.
Afsluttende stræk/afspænding
Havblik og smuk natur under hele træningen
Et dyp i á hav til de friske. Toiletter er i nærheden,

START af forløb: 23 august kl. 18.30

SLUT af forløb: 1 november kl. 19.25


SKÅNSOM REFORMER FORLØB – SEMI PRIVAT – TORSDAGE KL. 10

EN PLADS TILBAGE

PRIS: TILBUD kr. 1059,00 (normalt kr. 1225,00)

Et luksus 4 personers – Skånsom Reformer træning forløb på 5 uger. Skånsomt og kontrollerede træning i Reformer bænkene.

Det er vigtigt at holde muskler og sind igang. På reformeren skal du ikke helt ned på gulvet og ligge. Fjedrer kan justeres til dig og dine eventuelle skavanker.

START af forløb: 26 august kl. 10.00

SLUT af forløb: 23 september kl. 10.50


UDENDØRS PILATES NIVEAU 1 – I MOBILEFIT STIGER – TIRSDAGE KL. 7.30

PRIS: TILBUD kr. 1099,00 (normalt kr. 1225,00)

Kontrollerede Pilates i hængende MobileFit stiger og på måtter. Dybdegående Pilates teknik giver dig indre styrke, udholdenhed og flot holdning. Oven i hatten får du vidunderlig udsigt direkte til Belevue Strand og havblik.

Samme tid og samme træningskammerater hver tirsdag.
Minimum 5 deltagere, maks. 10      

Træning i MobileFit niveau 1. Er anatomisk-teknisk nørdet styrketræning i hængende stiger. Du bliver guidet og korrigeret med Pernilles skarpe blik. 

Træningen er lærerig og teknisk krævende.  Træningsøvelserne vil være intense idet Pilates teknikken er indarbejdet i hele træningen.  Pilates-teknikken vil gavne dig at lære og bruge i din hverdag og i andre træninger. 

En utrolig effektiv træning for både store og særligt små dybe og stabiliserende muskler som bl.a. støtter op om vores led, giver balance, stolt holdning, forebygger og meget mere. 

Puls og anstrengelser vil pible frem – hvis DU vil, må og kan! – Det er let at modifiserer øvelserne i MobileFit stigerne hvis du har begrænsninger eller skader.

Outdoor træning

Vi arbejder  kontrolleret og kan modifisere i forhold til dine eventuelle skavanker.

Medbring: Egen trænings måtte og tøj der passer til vejret. Overdækning ophænges op ved tilfælde af regn.

START af forløb: 24 august kl. 7.30

SLUT af forløb: 2 november kl. 8.20


SENIORE REFORMER FORLØB – SEMI PRIVAT – MANDAGE KL. 10.15

KUN EN PLADS LEDIG

PRIS: TILBUD kr. 1059,00 (normalt kr. 1225,00)

Et luksus 4 personers – Senior – reformer- hold i et forløb på 5 ugers sammenhængende træning. Skånsomt og kontrollerede træning i Reformer bænkene.

Det er vigtigt at holde muskler og sind igang. På reformeren skal du ikke helt ned på gulvet og ligge. Du får bevæget hele kroppen på en skånsom men effektiv måde. I denne træningstime skal du ikke ned på gulvet at ligge men derimod oppe på en Reformer bænk ca 50 cm over gulvet. Fjedrer/styrken vil blive justeret til netop din krop.

START af forløb: Mandag 30 august kl. 10.15

SLUT af forløb: Mandag 27 september kl. 11.05